X-Men -tähti sai vammoja baaritappelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Vinnie Jones pidätettiin torstaina hänen jouduttuaan mukaan baaritappeluun Sioux Fallsissa, Yhdysvalloissa. Brittiläissyntyinen näyttelijä sai kahakassa vammoja kasvoihinsa.

Vinnie Jones oli viettämässä iltaa Wiley’s Tavern -ravintolassa, kun hän pyysi saada pelata biljardia kahden muun miehen kanssa. Toinen heistä kysyi onko Jones mies X-Men -elokuvasta, minkä jälkeen tilanne muuttui yllättäen käsirysyksi. Näyttelijää lyötiin ilmeisesti oluttuopilla kasvoihin, mistä kasvoihin syntyi syviä viiltohaavoja.

Poliisi pidätti kaikki kolme tappelun osapuolta. Miehet väittävät, että näyttelijä aloitti tappelun lyömällä ensin. Jesse Bickettiä ja Juan Barreraa epäillään nyt törkeästä pahoinpitelystä ja Vinnie Jonesia pahoinpitelystä. X-Men -tähti joutui käymään sairaalassa vammojensa takia, mutta pääsi pois jo muutaman tunnin kuluttua. Parhaillaan lomalla oleva näyttelijä ei ole kommentoinut asiaa, eikä vastannut edes managerinsa puheluihin, Access Hollywood uutisoi.

43-vuotias Vinnie Jones on nähty lukuisissa toimintaelokuvissa, kuten Snatch, Puhallettu 60 sekunnissa, Puuta, heinää ja muutama vesiperä sekä X-Men.