50 Cent murtautui Rolls-Royceen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-tähti 50 Cent joutui perjantaina tukalaan tilanteeseen, kun hän joutui turvamiestensä kanssa murtautumaan Rolls-Royce -loistoautoon keskellä Lontoota.

Avaimet olivat jääneet sisään supertähteä kuljettaneeseen autoon ja ovet olivat tietenkin menneet vahingossa lukkoon. Ryhmä työskenteli kuumeisesti päästäkseen sisään autoon, ettei 50 Cent joutuisi matkustamaan pidennetyssä Hummer-autossa, jonka hän oli tilannut ystäviään kuljettamaan.

Tarina ei kerro käyttikö 50 Cent hyödykseen nuorempana alamaailmassa opittuja taitojaan. Ryhmätyö kuitenkin kannatti, sillä lopulta Rolls-Roycen ovi saatiin auki ja Fifty pääsi haluamaansa kyytiin. Kuvien perusteella käytössä oli ainakin vanha kunnon metallihenkari-tyyli.

Katso kuvia tilateesta tästä: Kuva 1, kuva 2 ja kuva 3.