Jessica Biel yllättää sensuellina, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poikaystävänsä Justin Timberlaken kainalossa viime aikoina viihtynyt Hollywood-tähti Jessica Biel poseerasi ensimmäisissä nakukuvissaan jo 17-vuotiaana. Taannoin hän kertoi kuitenkin katuvansa noita kuvia kovasti.

– Tuo kuvaussessio oli minun puoleltani todella paha virhe. Jouduin tekemisiin ihmisten kanssa, jotka eivät ajatelleet lainkaan minua, vaan sitä millaisen jutun he saavat aikaiseksi, Jessica Biel kertoi Entertainment Weekly -lehden haastattelussa.

Nyt Jessica Biel nähdään jälleen tuoreissa kuvissa sensuellina kaunottarena, joka ei tällä kertaa paljasta juurikaan ylimääräistä pintaa, mutta onnistuu kuitenkin olemaan erittäin seksikäs. Uudet kuvat julkaistaan GQ-lehden brittiversion tammikuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Kuvasarjassa Jessica Biel nähdään avonaisessa mustassa mekossa. Katso kuvat tästä!