M. Pokora : Through The Eyes

Singlet · Stara.fi

Suomessakin taannoin esiintymässä käynyt poptähti M. Pokora julkaisee nyt singlenä slovariraitansa nimeltä Through The Eyes. Biisi menee kuitenkin selvästi täyteraidan piikkiin.

Kappale alkaa pelkällä kauniin heleällä vokaalilla, mutta pian mukaan astuu myös taustabiitti kaikkine koristuksineen. Siinä pistää korvaan erityisesti taustalla kuultava Justim Timberlakelta lainattu vokaalisäksätys. Tässä kappaleessa se tuntuu väkinäiseltä plagioinnilta, vaikka muuten sopiikin kappaleeseen joten kuten. Muuta mainittavaa kappaleessa ei sitten olekaan.

Kokonaisuutena Through The Eyes on keskinkertaisen puuduttavaa kuultavaa, eikä tule soimaan edes radioaalloilla muuten kuin korkeintaan yöradion kuulijoiden nukutustarkoituksessa. M. Pokoran täyspitkältä löytyy parempiakin raitoja, mutta mistään hittien ilotulituksesta ei siinäkään voida puhua.

Pisteet 2/5