Paris Hilton juhli hame korvissa, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriperijätär Paris Hilton on onnistunut viime aikoina pitämään vaatteensa yllään, mutta perjantaina Miamissa juhlinut neitokainen esitteli jälleen vahingossa takapuoltaan Fontainebleau-klubilla.

Pintaklubeilla viikonloppuaan viettänyt Paris Hilton oli pukeutunut harmaaseen iltapukuun, joka nousi vielä tuntemattomasta syystä yllättäen yläilmoihin paljastaen superjulkkiksen takapuolen ja alushousut.

TMZ-julkaisun julkaiseman kuvan perusteella hame on mahdollisesti tarttunut hänen takanaan olevan miehen puvun hihaan. Kaikeksi onneksi Paris oli tällä kertaa pukeutunut alushousuihin. Katso kuva tilanteesta tästä!

Parisilla riitää elämässään pintaliitoa ja julkkisjuhlia, mutta musiikiuransa puolella elämä ei ole aivan yhtä mallillaan. Esikoisalbumiaan vain 180.000 kappaletta myynyt neitokainen etsii nimittäin jo valmiille kakkoslevylleen parhaillaan julkaisijaa. Yksikään levy-yhtiö ei ole vielä ollut halukas julkaisemaan hänen toista albumiaan.