Facebook vahvistaa: BB-Tuuli ja BB-Tero seurustelevat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailun aikana toisiinsa ihastunut pariskunta BB-Tuuli ja BB-Tero eivät kumpikaan olleet kilpailun päättyessä varmoja suhteen jatkumisesta talon ulkopuolella. Suhde on kuitenkin kaikeksi onneksi jatkunut.

Heti talosta päästyään Tuulilta tiedusteltiin ajatuksia mahdollisesta seurustelusta talon ulkopuolella. Tuolloin tamperelaisneitokainen totesi Teron olevan vain BB-ystävä.

– Tero on ihqu. On se kaveri. Se on ystävä. Se on läheinen ystävä. Se on sellainen BB-ystävä, Tuuli selitteli ympäripyöreästi.

Staran saamien tietojen mukaan Tuuli ja Tero ovat nyt kuitenkin molemmat ilmoittaneet Facebook-sivuston profiileissaan olevansa parisuhteessa toistensa kanssa. Heidät on nähty talosta pääsyn jälkeen myös yöelämässä yhdessä varsin läheisissä tunnelmissa, eli BB-ystävyys on muuttunut seurusteluksi.