Jennifer Lopezilla antelias kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin perheenlisäystä saanut latinotähti Jennifer Lopez on osallistunut The Curious Case Of Benjamin Button -elokuvan ensi-iltaan Hollywoodissa. Uhkea supertähti kunnioitti arvokasta tapahtumaa pukeutumalla asuun, jonka ei jättänyt juuri arvailujen varaa hänen rintavarustuksestaan.

Jenniferillä oli nimittäin yllään näyttävä luonnonvalkea iltapuku, joka oli varustettu erittäin antavalla kaula-aukolla. Katso kuvat tästä!

Pian kaksostensa syntymän jälkeen Jennifer Lopez ja hänen miehensä Marc Anthony nähtiin lomailemassa Teneriffalla, Kanariansaarilla. Siellä tuore äiti vietti aurinkoista lomaansa niin ikään bikineissä. Sittemmin Jennifer Lopez on pitänyt matalaa profiilia julkisuudesta, kun lastenhoito on vienyt hänen aikaansa.