Idol-tuomari jätti kotinsa fanin itsemurhan jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun tuomarina nykyisin toimiva entinen poptähti Paula Abdul joutui taannoin kokemaan kovia, kun hänen faninsa tappoi itsensä hänen talonsa pihamalla. Abdul järkyttyi tapauksesta niin kovasti, ettei ole sittemmin voinut nukkua kotonaan.

– Olen siitä saakka asunut eri taloissa ja hotelleissa ja minulla on koko ajan turvamiehet mukanani, Paula Abdul kertoi People-lehdelle.

Idol-tuomari kauhistelee faninsa Paula Goodspeedin päätöstä tehdä itsemurha idolinsa pihamaalla. Surmansa saanut oli mukana American Idol -kilpailun viidennellä tuotantokaudella. Itsemurha tapahtui kesken ohjelman uuden tuotantokauden kuvausten, mutta poliisi kertoi Abdulille asiasta vasta kyseisen päivän kuvausten päätyttyä.

American Idol -ohjelman lisäksi Paula Abdul kuvaa parhaillaan myös cheerleadereista kertovaa Rah! -realityohjelmaa, jota aletaan esittämään tammikuussa. Lisäksi hän valmistautuu parhaillaan lanseeraamaan oman vaatemerkkinsä.