StaraVideo 111 – Katy Perry (osa 1/2)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä on haastattelussa popmusiikin uusi supertähti Katy Perry, joka kertoo kuinka hän sai ajatuksen I Kissed A Girl -jättihittiinsä ja mitä hän ensin ajattelin biisin kertosäkeestä. Hän paljastaa lisäksi onko itse suudellut tyttöä.

Katy Perry kertoo myös ensimmäisen musiikkivideonsa tekemisestä sekä siitä, että videolla esiintyvät naiset ovat hänen oikeita ystäviään, eivätkä näyttelijöitä, ja millaisia inspiraatioita hän sai albumilleen. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta. Haastattelun toinen osa löytyy tästä.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla tuosta ylhäältä ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.