Teinitähti Emma Watson: Voisin esiintyä alastomana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien myötä tunnetuksi teinitähdeksi noussut nuori näyttelijätär Emma Watson on paljastanut voivansa harkita esiintyvänsä alastomana, mikäli oikea rooli tulisi vastaan.

18-vuotias Emma Watson keskittyy lähitulevaisuudessa opiskeluun, mutta tulee vielä jatkamaan näyttelijänuraansa. Hermione Grangerin roolistaan tunnettu neitokainen voisi riisua esimerkiksi jos pääsisi näyttelemään italialaisen ohjaaja Bernardo Bertoluccin elokuvassa.

– En tule riisumaan vielä hetkeen, mutta alastomuus kuuluu työhöni, Emma Watson kertoi The Sun -lehdelle.

Watson kertoi myös uskovansa, ettei tule ehkä koskaan enää saamaan niin menestyksekästä roolia kuin Potter-elokuvissa. Emma nähdään seuraavan kerran Potter-elokuvassa ensi kesänä. Toinen Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe on esiintynyt alastomana jo parin vuoden ajan teatterin lavalla Lontoossa ja New Yorkissa. Hän nakuilee Equus-näytelmässä.