Kaaos X-Factor-konsertissa – viisi loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viisi ihmistä on loukkaantunut suosittuun X-Factor -realityohjelmaan liittyvän konsertin kuvauksissa Croydonissa, Britanniassa. Kaaoksen aiheutti poikabändi JLS, jonka veti paikalle 3.000 innokasta fania.

Etukäteen paikalle odotettiin vain 1.500 ihmistä, joten ITV-televisiokanava oli hoitanut Fairfield-konserttihalliin 15 järjestysmiestä. Yleisömäärä kuitenkin yllätti, eivätkä järjestysmiehet kyenneet hillitsemään poikabändistä innostuneita faneja.

Konserttiin jaettiin 1.700 ilmaislippua, mutta fanien keskuudessa levitettiin huhua, että kyseessä olisi ollut kaikille avoin ilmaiskonsertti. Lopulta konserttipaikalle rynnineet tuhannet ylimääräiset fanit aiheuttivat kaaoksen, jota järjestäjät eivät saaneet enää hillittyä.

Silminnäkijöiden mukaan katsojien joukossa oli myös riiteleviä tyttöjengejä, jotka saivat aikaan joukkotappelun, Daily Mail ja BBC uutisoivat. Paikalle kutsuttiin neljä ambulanssia ja kolme poliisipartiota. Tämän hetken tietojen mukaan kaaoksessa loukkaantui viisi ihmistä.