Anastacia : Absolutely Positively

Singlet · Stara.fi

Housemusiikilla 90-luvun lopussa listoille ensimmäisen kerran noussut Anastacia siirtyi sittemmin r&b-musiikin pariin, kunnes nousujohteinen ura keskeytyi rintasyöpään. Nyt tähti on tehnyt uutta tulemistaan, mutta se ei ole saanut toivotulla tavalla tuulta alleen.

Nyt poppari julkaisee uudelta albumiltaan singlelohkaisun nimeltä Absolutely Positively. Biisi on edelleen r&b-materiaalia ja tällä kertaa ainakin soundiensa puolesta varsin gospel-sävytteistä. Taustalle on lisätty nykypäivän fiilistä luomaan myös ripauksia electronisia soundeja, mutta lopputulos ei onnistu säväyttämään millään osa-alueella.

Parasta kappaleessa ovat tuttuun tapaan juuri Anastacian sielukkaat vokaalit. Ikävä kyllä sävellyksenä kappale on jäänyt edeltäjänsä tavoin alle keskikastin, kun mieleen tulee lähinnä amerikkalainen kirkkokuoro tai tuottajan pöytälaatikosta löytynyt kappale. Anastacia onnistuu parhaimmillaan olemaan todella hieno paketti, mutta nyt keitoksesta uupuvat hittiin tarvittavat ainekset. Näitä täytekappaleita mahtuu 13 tusinaan.

Pisteet 1/5