Britney Spears palasi rattiin – törttöili heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on pysynyt poissa auton ratista siitä saakka, kun hänet asetettiin isänsä holhottavaksi. Nyt supertähti on kuitenkin palannut luksusautonsa ohjaksiin. Paluu ei kuitenkaan sujunut kovin hyvin.

Mihinkään kovin raskauttavaan Britney Spears ei tällä kertaa sortunut, mutta joutui kuitenkin heti tekemisiin poliisin kanssa. Popparin pysäköinti toi hänelle nimittäin parkkisakon siitä huolimatta, että hänen miesseuralaisensa yritti puhua konstaapelia päästämään heidät varoituksella.

Tällä kertaa supertähden nimi ei kuitenkaan pelastanut häntä sakkolapulta. Viime viikolla 27. syntymäpäivänään uuden Circus-albuminsa julkaissut Spears oli odotteli tikettiä ärtyneen näköisenä autonsa ratissa, kunnes viranomaiset päästivät hänet jatkamaan matkaansa. Katso video tapauksesta tästä.