David Beckham hyppäsi sillalta ilman paitaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilumaailman komeimpiin miehiin lukeutuva David Beckham on nyt esitellyt treenattua ylävartaloaan hieman erikoisemmissa olosuhteissa. Hän nimittäin hyppäsi benji-hypyn ilman paitaa.

Uudessa-Seelannissa matkaillut David Beckham suoritti reilun 40 metrin pudotuksen narun jatkeena viime sunnuntaina. Heti sillalta suoritetun hypyn jälkeen hän ilmoitti haluavansa tehdä sen vielä uudelleen. Katso kuva tästä.

Nyt viihdelehdet ihmettelevät kuinka hänen työnantajansa L.A. Galaxy -joukkue antaa kalliin supertähtensä hypätä benji-hyppyjä. Futistähti ansaitsee viiden vuoden sopimuksestaan huimat 250 miljoonaa dollaria. Tammikuusta alkaen David Beckham pelaa AC Milanin riveissä kunnes palaa jälleen Galaxyyn kauden alkaessa Yhdysvalloissa.