Johanna Tukiainen ja Anna Abreu maan etsityimmät julkkikset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin hakupalvelu Google on julkistanut suomalaisten eniten hakemia ihmisiä, tuotteita ja palveluja. Hieman yllättäen Johanna Tukiainen on Suomen etsityin julkkis, kun mukaan ei oteta artisteja.

Artisteista etsityin on äskettäin Linnassakin asullaan säväyttänyt laulaja Anna Abreu. Toiseksi haetuin oli Lauri Tähkä ja kolmanneksi Nightwish. Seuraavina listalla olivat Stella, Apulanta ja Kotiteollisuus.

Julkkislistalla on mukana muitakin yllättäviä hakuja kuin listan ykkösenä komeileva Johanna Tukiainen. Rakel Liekki on nimittäin toisena ja Martina Aitolehti neljäntenä. Suomea maailmankartalle parhaillaan vievät Duudsonit komeilevat julkkisten hakutilastojen kolmosena.

Kaikista hakusanoista suosituimpia ovat YouTube, Irc ja Iltalehti. Seuraavina ovat Iltasanomat, Suomi24 ja You. Facebook on vasta sijalla yhdeksän, mutta sen haut ovat tällä hetkellä kovimmassa kasvussa. Toiseksi nopein nousija oli Big Brother -ohjelmaan viittaava BB.