Oprah Winfrey häpeää lihomistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin keskusteluohjelman emäntä Oprah Winfrey on lihonut jälleen lähes aikaisempiin mittoihinsa. Amerikkalaiseen peruskansalaiseen verrattuna hän on edelleen normaalipainoinen, mutta itse hän kertoo häpeävänsä lihomistaan.

54-vuotias viihdemaailman rikkain nainen painaa nykyisin 90 kiloa. Hän kommentoi asiaa tammikuun O-lehden haastattelussa. Vielä kaksi vuotta sitten Oprah painoi 72 kiloa, mutta hän kertoo alkaneensa sittemmin pelätä kuntoilemista.

– Katsoin kuvista itseäni laihempana ja kysyin itseltäni, että kuinka annoin tämän tapahtua uudelleen? Olen häpeissäni ja vihainen itselleni, Oprah Winfrey ruoski itseään haastattelussa.

– Mitä tulee terveellisiin elämäntapoihin, voin sanoa, että en ole pudonnut kärryiltä, vaan olen antanut kärryjen kaatua päälleni. En ole seurannut päätöstäni pitää huolta itsestäni.

Oprah on nyt aloittanut uudelleen pyrkimykset laihtua aikaisempiin mittoihinsa ja päästä muutenkin parempaan ruumiilliseen kuntoon. Vuonna 1988 Winfrey tuli kuuluisaksi kärrätessään televisiostudioon 30 kiloa rasvaa osoittaakseen katsojille kuinka paljon hän oli laihtunut proteiinidieetillään.