PMMP jää taas äitiyslomalle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun PMMP-yhtyeen keikkailu keskeytyi äskettäin pitkäksi aikaa, kun yhtyeen molemmat jäsenet Mira Luoti ja Paula Vesala olivat samaan aikaan raskaana. Nyt esikoiset ovat jo syntyneet ja yhtye palannut keikkalavoille, mutta huhujen mukaan pian olisi luvassa toinen mammaloma.

Yhtyeen fanit ovat analysoineet parivaljakon tuoreita valokuvia keskustelupalstoilla ja tulleet siihen tulokseen, että Miran vatsa olisi hieman pyöristynyt mahdollisesti raskauden takia. Moni kuitenkin uskoo, että yhtye kertoisi asiasta ensin faneilleen. Huhuja yhtyeen ympärillä riittää, mutta tällä kertaa Mira kommentoi itse huhuja toteamalla lyhyesti ”Niinhän se on. Juu.”, Ilta-Sanomat uutisoi.

Kommentin tarkoituksesta ei ole tietoa, mutta fanit ovat onnitelleet Miraa jo nyt vuolaasti mahdollisesta perheenlisäyksestä. Yhtyeen odotetaan vahvistavan tai kumoavan huhut lähiaikoina. Edellisen raskautensa Mira kertoi faneilleen lastenkodissa heittämällään keikalla. Jo ennen ilmoitusta yhtye kertoi vetäytyvänsä pitkälle tauolle.