Tässäkö maailman kaunein lastenkaitsija? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esikoisensa kanssa nykyisin kaiken vapaa-aikansa viettävä Hollywood-tähti Jessica Alba on kuvattu ulkoiluttamassa pienokaistaan Los Angelesissa. Aurinkoisesta päivästä nauttinut tuore äiti työnteli onnellisen näköisenä lastenrattaita.

Äskettäin upeissa kalenterikuvissa poseerannut Jessica Alba oli pukeutunut tavallista rennompaan ulkoiluasuun, kun hänellä oli yllään valkoinen toppi, violetti paita, erittäin löysät harmaat verrytteluhousut ja valkoiset lenkkikengät. Supertähden aurinkolasit oli valittu paidan värin mukaan. Katso kuvasarja tästä!

Rennosta vaatetuksestaan huolimatta monet lienevät sitä mieltä, että tässä kuvassa lastaan ulkoiluttaa maailman tämän hetken kaunein lastenkaitsija. Iloisella Jessicalla oli ulkoiluseurana myös naispuolinen ystävänsä, mutta aviomiestä Cash Warrenia ei kävelyllä nähty.