Uskomatonta, Britney Spears teki sen taas!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman supertähti Britney Spears on tehnyt sen, mitä monikaan ei uskaltanut häneltä enää koskaan odottaa. Hänen uusi Circus-albuminsa on nimittäin debytoinut suoraan Yhdysvaltojen arvostetun Billboard-albumilistan ykkösenä.

Albumia myytiin yksin Yhdysvalloissa ensimmäisen viikon aikana huimat puoli miljoonaa kappaletta. Upea myynti toi Britneylle ensimmäisen albumilistan ykköstilan yli viiteen vuoteen. Reilun vuoden takaisen alamäen jälkeen Britneyn uran uskottiin olevan lopullisesti ohi, mutta toisin kuitenkin kävi.

Tälle saavutukselle asettaa mittasuhteet esimerkiksi se, että Britneyn paluulevy selätti ensimmäisen viikon myynnissä monet supertähdet myyden toiseksi eniten kaikista naisartisteista. Spearsin taakse jäivät myynnissä mitattuna esimerkiksi Madonna, Miley Cyrus, Mariah Carey, Janet Jackson ja Beyonce Knowles. Häntä hiukasti paremmin myi ainoastaan Taylor Swiftin uusi albumi.

Circus-albuminsa lisäksi Britney Spears teki jo aiemmin syksyllä uuden ennätyksen levynsä ensimmäisellä Womanizer-singlellä. Se on nyt kaikkien aikojen myydyin naisartistin digisingle yli 286.000 kappaleen myynnillään. Verkkosivustollaan Britney hehkutti äskettäin, että hänen tulevan maailmankiertueensa liput ovat menneet kuin kuumille kiville ja kiertueeseen on jo nyt jouduttu ottamaan mukaan lisää keikkoja.