50 Cent : Get Up

Singlet · Stara.fi

Hiphop-maailman supertähti 50 Cent on ehtinyt bisnestensä ja näyttelemisensä lisäksi työstämään myös uutta musiikkia. Fiftyn uusi Before I Self Destruct -albumi julkaistaan Suomessa 17. joulukuuta. Nyt levyltä lohkaistaan singlenä kappale Get Up.

Biisi on 50 Centin omaa käsialaa ja Scott Storchin tuottama. Fifty tunnetaan lukuisista hiteistään, joita yhdistää tarttuva ja tyylikäs melodiakoukku. Niitä onkin hänen kynästään tullut jo aikamoinen määrä, mutta tällä kertaa hittikynä on kuitenkin tainnut jäädä terottamatta, sillä hittimelodiaa ei kappaleesta löydy.

Get Up on tummapaahtoa alusta loppuun, mutta monotonisen taustan päälle ei ole saatu rakennettua hittiteemaa, joka vetoaisi kuulijoihin edeltäjien tavoin. Uusi levy sisältää toivottavasti hieman tätä parempiakin viisuja. Uusi single toimii kyllä joten kuten täyteraitana hittien välissä.

Pisteet 3/5