Kimi Räikkönen tienasi enemmän kuin Madonna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman arvostetuin talouslehti Forbes on jälleen julkistanut selvityksensä julkkismaailman suurituloisimmista. Mukana on myös yksi suomalainen nimi. Tulot on laskettu kesäkuun 2007 ja kesäkuun 2008 väliseltä ajalta.

Julkkislistan ykkösenä ”ikuisuuden” ollut Oprah Winfrey joutui nyt antamaan paikkansa Harry Potter -kirjailija J.K. Rowlingille, joka tienasi 300 miljoonaa dollaria. Winfrey tienasi ”vain” 275 miljoonaa. Kolmantena oli hiphop-tähti 50 Cent 150 miljoonan tuloillaan. Neljäs ja viides olivat televisio- ja elokuvatuottajat Jerry Bruckheimer ja Steven Spielberg.

Maailman sadan suurituloisimman joukosta löytyy myös yksi suomalainen, sillä formulatähti Kimi Räikkönen on hienosti listan sijalla 36. Hänen vuositulonsa olivat Forbesin mukaan 44 miljoonaa dollaria. Summan asettaa oikeaan perspektiiviin se, että heti Kimi Räikkösen takana listalla ovat supertähdet Bruce Willis, Madonna, Celine Dion, Dr. Phil ja Ben Stiller. Tässä järjestyksessä.

Bruce Willis jäi Kimin tuloista kolmella miljoonaa ja Madonna peräti neljä miljoonaa. Räikkösen kanssa yhtä paljon on Forbesin mukaan tienannut poptähti Justin Timberlake, kun näyttelijä Leonardo DiCaprio, kirjailija Stephen King, televisiotähti David Letterman ja urheilija Michael Jordan ansaitsivat puolestaan vaivaisen miljoonan enemmän kuin suomalainen formulatähti.

Elokuvamoguli George Lucas, näyttelijä Cameron Diaz ja jalkapalloilija David Beckham tienasivat molemmat vain kuusi miljoonaa enemmän kuin Kimi.