Matti Vanhanen innostui Scarlett Johanssonin tapaamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen entinen presidentti Martti Ahtisaari sai arvostetun Nobelin rauhanpalkinnon eilen Oslossa. Juhlallisuudet jatkuvat vielä tänään Nobel-konsertilla, jossa on luvassa mielenkiintoisia tapaamisia.

Konsertin juontavat nimittäin Hollywood-tähdet Scarlett Johansson ja Michael Caine. Suomen pääministeri Matti Vanhanen kuuluu siihen etuoikeutettujen joukkoon, joka pääsee tapaamaan viihdemaailman tähtiä henkilökohtaisesti. Ilta-Sanomien mukaan Vanhanen innostui kuultuaan tällaisesta mahdollisuudesta.

– Vai on Scarlett Johansson tulossa tapaamiseen. En yhtään tiedä, miten tilaisuus on järjestetty, mutta jos tilaisuus tulee, niin kyllä juttua varmasti riittää, Vanhanen totesi lehdelle.

Konsertissa nähdään julkkisjuontajien lisäksi esiintymässä myös muita supertähtiä, kuten discolegenda Diana Ross, country-tähti Dierks Bentley, kanadalainen laulaja Leslie Feist, meksikolainen muusikko-säveltäjä Julieta Venegas ja nigerialainen poptähti Seun Kuti.

Konsertti on saanut runsaasti palstatilaa viihdemedioissa ympäri maailmaa. Uutisoinnissa on toki mainittu itse juhlakalu Martti Ahtisaari, mutta varsinaisessa viihdeuutisoinnissa on keskitytty Scarlett Johanssonin juontopestiin. Viime vuoden konsertin juonsivat näyttelijät Uma Thurman ja Kevin Spacey.