Ranskalaistähti paljasteli vahingossa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen näyttelijätär Emma De Caunes nähdään nyt poseeraamassa hauskoissa valokuvissa, joissa hän paljastaa vahingossa toisen rintansa. Samoihin valokuviin tähden kanssa päässyt mieshenkilö näyttää kameralle peukaloaan kuin arvaten mitä kuvissa lopulta näkyikään.

Otokset ovat peräisin Pariisissa järjestetyistä julkkisjuhlista. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään pieni lipsahdus, sillä punamusta iltapuku paljastaa Emma De Caunesin toisen rinnan lähes kokonaisuudessaan. Katso kuvat tästä!

32-vuotias Emma De Caunes on elokuvaohjaaja-näyttelijä Antoine de Caunesin tytär ja kuusivuotiaan lapsen äiti. Kymmenvuotiaasta saakka näytellyt tähti on näytellyt lähinnä ranskalaisissa elokuvissa, mutta viime vuosina hänet on nähty myös englanninkielisissä tuotannoissa. Viime vuonna Emma De Caunes tähditti muiden muassa elokuvia Mr. Bean lomailee ja Perhonen lasikuvussa.