Rihanna taas ultraseksikkäässä asussa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadoslainen r&b-musiikin supertähti Rihanna on pyrkimässä toden teolla eroon kiltin tytön imagostaan. 20-vuotias neitokainen oli vielä vuosi sitten kiltti kuin kuorotyttö, mutta nyt hän poseeraa kerta kerralta rajummissa asuissa.

Tällä kertaa Rihanna poseeraa tuoreissa kuvissa ultraseksikkäässä mustassa latex-asussa, jossa on pinkkejä raitoja. Vaikutusta tehostaakseen supertähti on sonnustautunut vielä verkkosukkahousuihin, niittirannekkeisiin ja pinkkehin latex-hanskoihin.

Toisessa, hieman vanhemmassa, kuvasarjassa meno on samanlaista, ellei vieläkin rajumpaa. Siinä Rihanna on pukeutunut tiukkaan ihonväriseen asuun, jonka päällä on mustaa pitsimäistä verkkoa ja pienenpienet bikinien alaosat. Asu luo vaikutelman, että tähti olisi esiintymässä puolialastomana. Katso ensimmäiset kuvat tästä ja toiset kuvat tästä.