Amy Winehousen mies hakattiin vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehousen aviomiehenä tunnettu Blake Fielder-Civil pääsi taannoin ehdonalaiseen pari kuukautta ennen aikojaan. Hän rikkoi kuitenkin ehdonalaisensa sääntöjä käyttämällä päihteitä, joten mies passitettiin pitkäksi aikaa takaisin kaltereiden taakse.

Pian vankilaan palaamisensa jälkeen Fielder-Civil sai muilta vangeilta ”toverillisen opetuksen”, eli hänet hakattiin. Asiasta kertoneen The Sun -lehden mukaan syynä eivät kuitenkaan olleet hänen huumevelkansa vankitovereille, vaan turpakeikka tuli siksi, että Blake oli kohdellut muiden vankien mielestä vaimoaan Amy Winehousea huonosti.

– Jotkut miehet eivät arvosta miehiä, jotka kohtelevat naisiaan huonosti. Blake sai opetuksen ja hänet siirrettiin toiseen vankilaan pois häntä jahdanneen jengin luota, lehden siteeraama nimetön lähde kommentoi.

Pahoinpitelynsä jälkeen Blake on nyt siirretty toiseen vankilaan kärsimään tuomiotaan. Huonomaineinen Pentonville vaihtui nyt Suffolkissa sijaitsevaan Edmunds Hillin vankilaan. Siirron syyksi viranomaiset ilmoittivat vangin turvallisuuteen liittyvät syyt.