Avril Lavigne yrittää pelastaa uransa – managerille potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on antanut potkut pitkäaikaiselle managerilleen, jotta voisi saada kovassa alamäessä viime aikoina olleen musiikkiuransa pelastettua.

Lavignen tuorein albumi, vuonna 2007 julkaistu The Best Damn Thing, myi maailmalla yhteensä 5,4 miljoonaa kappaletta. Määrä on toki upea, mutta verrattuna edellisen Under My Skin -albumin yli kahdeksan miljoonan kappaleen myyntiin se voidaan katsoa lähes flopiksi. Lisäksi viimeisimmän levyn markkinointikiertueen konserttiliput eivät menneet kaupaksi odotetulla tavalla ja keikkoja on jouduttu perumaan erinäisistä syistä.

Nyt Avril Lavigne on päättänyt ryhtyä tositoimiin saadakseen käännettyä uransa taas nousujohteiseksi. Ensitöikseen hän näytti ovea pitkäaikaiselle managerilleen Terry McBridelle. Asiasta kertoneen Perez Hiltonin mukaan Avril toivoo uuden managerin ja manageritoimiston auttavan seuraavan levyn menestyksessä. Hänen uusi managerinsa on nyt Irving Azoff, jonka toimiston listoilla ovat myös Christina Aguilera ja The Eagles.