Kate Winslet paljasti teinisuhteensa vanhempaan mieheen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Titanic-elokuvan naispääosan myötä elokuvataivaan kiintotähdeksi noussut Kate Winslet nähdään lähiaikoina valkokankaalla The Reader -elokuvassa esittämässä naista, jolla on suhde alaikäiseen poikaan. Asia ei ole hänelle niin vieras kuin olisi voinut olettaa.

Oscar-voittaja on nyt nimittäin paljastanut, että hänellä oli teini-iässä kotimaassaan Britanniassa vuosia kestänyt suhde lähes puolta vanhempaan mieheen.

– MInulla oli 15-vuotiaasta lähes parikymppiseksi saakka suhde miehen kanssa, joka oli minua lähes 13 vuotta vanhempi. Hän oli tuolloin elämäni suurin rakkaus, Kate Winslet paljasti New York Magazine -lehdelle.

Näyttelijä ei ole kuitenkaan paljastanut miehen henkilöllisyyttä, sillä mies olisi voinut joutua vankilaan mikäli he olisivat harrastaneet seksiä ennen kuin Winslet täytti 16 vuotta.