Paul Anka perheriidassa – vaimo pidätettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa pariinkin otteeseen viime aikoina konsertoinut elävä legenda Paul Anka on joutunut nuoren Anna-vaimonsa kanssa tukkanuottasille. Vielä muutama kuukausi sitten pariskunta kuherteli avoimesti Tampereella, mutta perheen arki ei taida olla yhtä ruusuista.

Viranomaisten mukaan pariskunnan Los Angelesin liepeillä Thousand Oaksissa sijaitsevaan kotiin hälytettiin poliisi, kun avioparin riita äityi käsirysyksi. Riidan tiimellyksessä 37-vuotias Anna oli saanut käsiinsä suurehkon jääpalan, jolla hän iski 67-vuotiasta aviomiestään päähän.

Paul Anka toimitettiin sairaalahoitoon paikattavaksi. Hän pääsi kotiin haavan tikkauksen ja muutaman tunnin jälkeen, mutta kotiin päästyään hän soitti poliisille huomatessaan vaimonsa olevan kateissa. Poliisien saavuttua paikalla myös vaimo tuli kotiin ja hänet pidätettiin epäiltynä perheväkivallasta.

Paikallinen poliisi ei kuitenkaan ryhtynyt tutkimaan tapausta, TMZ uutisoi. Viime kesänä naimisiin mennyt, mutta jo vuosia seurustellut pari kommentoi välikohtausta julkaisulle myöhemmin todeten sen olleen vain typerä pikku juttu. Kumpikaan ei tule nostamaan syytteitä.

Paul Anka on useiden omien jättihittiensä lisäksi kirjoittanut hittejä myös lukuisille muille artisteille, kuten Barbara Streisandille, Tom Jonesille, Buddy Hollylle ja Sammy Davis Juniorille. Hänen merkittävin kappaleensa on kuitenkin Frank Sinatralle aikanaan kirjoitettu ikivihreä My Way.