Tanssii tähtien kanssa tuhosi homosuhteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen poikabändi N’ Syncin entinen jäsen Lance Bass on nykyisin suosittu julkkis Yhdysvalloissa. Vuonna 2006 kaapista tullut tähti oli äskettäin mukana myös Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailussa, mutta ohjelma ei mennyt hänen kannaltaan kovin hyvin.

Suosikkisarjan seitsemännellä tuotantokaudella kilpaillut Lance Bass oli tyytyväinen saatuaan lähtöpassit ohjelmasta, sillä hänen mukaansa kilpailu tuhosi hänen suhteensa poikaystävään. Kolmanneksi tanssiohjelmassa sijoittunut poppari kertoi ohjelman tuotantoaikataulun olleet parisuhteelle aivan liian tiukka.

– Ohjelman tekeminen tuhosi suhteen, joka minulla oli ennen ohjelmaa ja se ketutti. Minulla ei ollut silloin minkäänlaista vapaa-aikaa, joten nyt minulla on viimein aikaa keskittyä itseeni. Opin, että rakkautta ei voi etsiä, vaan se tulee ja löytää sinut, Bass kertoi Us Magazinen haastattelussa.

N’ Sync -yhtyeen tunnetuin jäsen on Justin Timberlake. Yhtye kävi esiintymässä Vaasan RantaRockissa vuonna 1997. Keikan jälkeen yhtyeen jäsenet rentoutuivat vaasalaisessa yökerhossa kahden turvamiehen kanssa. Eräs hyvin tunnettu yhtyeen jäsen vietti tuolloin yönsä suomalaisen danceyhtyeen naispuolisen taustatanssijan kanssa.