Tuomaristo päätti: Idols-Annan laulettava Katy Perryä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi sunnuntaina ratkeaa kuluvan tuotantokauden Idols-voittaja, kun Anna Puustjärvi ja Koop Arponen kisailevat ohjelman varsinaisessa finaalijaksossa Helsingin Jäähallissa. Tuomaristo on valinnut molemmille esitettäväksi yhden kappaleen.

Anna Puustjärvelle tuomaristo valitsi kappaleen Hot’n’Cold, jonka poptähti Katy Perry teki tänä syksynä kansainväliseksi hitiksi. Idols-finalisti esittää biisin noin kuudentuhannen ihmisen edessä ja tietenkin suorana myös kotikatsomoihin. Itse hän ei kuitenkaan kappalevalinnasta innostunut.

– En ollut kovinkaan riemastunut, kun kuulin sen. Se on ihan hittituote, jonka sanat ovat kliseitä täynnä. Jotenkin se jynkytys kappaleen taustalla sai minut ensin ihan shokin valtaan. Pidän tätä kappaletta nimenomaan haasteena ja sanoin sen Patricillekin. Tosin ensin kerroin hänelle hyvin avoimesti mielipiteeni tästä kappaleesta, mutta Patric vain naureskeli takaisin, Anna totesi ohjelman verkkosivuilla.

Anna lupasi esittää kappaleen ilman että hänen ensireaktionsa näkyvät esityksestä, mutta tanssiliikkeitä hän ei siihen suostu ottamaan mukaan. Omaksi kappalevalinnakseen Anna on ilmoittanut KT Tunstallin kappaleen Someday Soon, jolla hän myös aloittaa finaaliesiintymisensä.

– Tämä biisi on yhdellä lempparilevylläni ja olen kuunnellut sitä paljon viime aikoina. Se on vähän tuntemattomampi, mutten usko sen haittaavan, koska se on niin kaunis laulu, Anna perusteli kappalevalintaansa.

Tuomariston ja oman valintansa lisäksi Anna Puustjärvi esittää myös kilpakumppaninsa Koop Arposen hänelle valitseman kappaleen. Koop onnistui valinnassaan hienosti, sillä kyseinen kappale on Stingin tunnetuksi tekemä Fields Of Gold -klassikko, joka on käännetty myös suomeksi.