American Pie -tähti Tara Reid jälleen vieroitukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tara Reid on paistatellut viime aikoina viihdelehtien otsikoissa pääasiassa kännisekoilujensa merkeissä. Nyt noihin sekoiluihin on tulossa ainakin hetkeksi tauko, sillä näyttelijä on passitettu vieroitushoitoon.

People-lehden saamien tietojen mukaan American Pie -elokuvista tuttu näyttelijätär on nyt kirjautunut julkkiksien hoitamisesta tunnetuksi tulleelle Promises-klinikalle. Hänen tiedottajansa ei suostunut kommentoimaan lehdelle syytä vieroitushoitoon tai mitä hoitoja hän tulee saamaan.

Samaisella Promises -klinikalla nähtiin reilu vuosi sitten myös suomalaista väriä, kun HIM-yhtyeen keulahahmo Ville Valo sai siellä hoitoa. Klinikan vakioasiakkaisiin ovat kuuluneet muiden muassa Lindsay Lohan ja Britney Spears.

33-vuotias Tara Reid on viime aikoina yrittänyt tehdä paluuta elokuvamaailmaan, mutta kovin suurta menestystä ei ole vielä siunaantunut. Viime vuonna hän oli mukana peräti neljässä elokuvassa, ja tälle vuodellekin oli työn alla yksi uusi ensi-ilta. Taran uran tunnetuimpia rooleja ovat olleet American Pie ja Julmia aikeita -elokuvat.