BB-Nikon uusi rakas on nimeltään London

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa viimeisimmällä tuotantokaudella asunut ja paljon värikkäitä tilanteita asukkaille ja katsojille tuottanut BB-Niko on saanut rinnalleen uuden rakkaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole uusi miesystävä, vaan koiranpentu.

Niko kertoo IRC-Gallerian blogissaan hankkineensa chihuahua-rotuisen koiranpennun, jonka nimi on London. Pentu on tällä hetkellä kolmen ja puolen kuukauden ikäinen. Kirjoituksessaan Niko iloitsee, ettei koiralla ole ainakaan noussut pissa päähän.

– Tossa se mutustelee lattialla puruleluaan ja sillä ei ole hajuakaan että se on Suomen tunnetuin koira! Haha, ehkä hyväkin niin… Ettei nouse kusi päähän niinkuin omistajallaan? Niko vitsailee.

Tällä hetkellä Nikon vapaa-aika kuluu siis pitkälti Londonin kouluttamisessa sisäsiistiksi. Tänä iltana hän on muiden Big Brother -asukkaiden kanssa juhlimassa Tampereella BB-Markon vieraana.