Idols-formaatti muuttuu Big Brotherin suuntaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa jo seitsemän tuotantokauden ajan pyörinyt American Idol -realitykilpailu on muutosten kourissa. Nykyisenkaltainen formaatti on tullut tiensä päähän, joten ohjelmaa on aika uudistaa ainakin rapakon takana.

Amerikkalaisversion tuottajat haluavat muuttaa kilpailua nykyisenkaltaisesta laulukilpailusta yhä enemmän Big Brotherin tyyliseksi realityohjelmaksi, TMZ-julkaisu kertoo. Tuottajat haluavat kilpailijoiden olevan jatkossa enemmän tekemisissä toistensa kanssa niin lavalla kuin lavan ulkopuolellakin. Samalla tätä kulissien takaista materiaalia tullaan lisäämään huomattavasti.

Suomen Idols-ohjelma perustuu samaan formaattiin kuin American Idol, joten muutosten tuulet puhaltavat tulevaisuudessa myös Suomessa. Vielä ei ole luonnollisestikaan tietoa koska täkäläinen versio olisi mahdollisesti päivittymässä uuteen muottiin. Suomen tämänvuotinen Idols-kausi huipentuu ensi sunnuntain finaaliin, jossa voitosta kisaavat Anna Puustjärvi ja Koop Arponen.