BB-Cheryll kuumissa mallikuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa lähes loppuun saakka asunut BB-Cheryll palasi äskettäin IRC-Galleriaan, josta hän poisti ensitöikseen kaikki vanhat valokuvansa, mukaanlukien bikinikuvat. Nyt neitokainen on julkaissut sivustolla uusia tyylikkäitä otoksia.

BB-Cheryll poseeraa kuvissa valokuvausstudiossa. Toisessa kuvassa hän on pukeutunut lyhyeen valkoiseen mekkoon ja toisessa näyttävään ihonmyötäiseen pikkumustaan. Katso kuvat tästä!

Big Brother -urakan jälkeen Cheryll muisti fanejaan ja äänestäjiään vuolailla kiitoksilla blogissaan.

– En osaa sanoin kuvata kuinka paljon lämpimät sananne ja kannustuksenne mulle merkitsee, mutta sanotaan nyt vaikka näinkin pliisusti, että ne tekevät mut todella onnelliseksi!!! On ihana huomata miten paljon hyvyyttä ja ystävällisyyttä sittenkin on olemassa!!! Se lohduttaa lannistavan negatiivisuuden yli! Lempeys voittaa!!! Pitäkää toi asenne!!!;) Rakastan teitä!!!<3 KIITOS!!! Cheryll kirjoitti.