BB-Niko palaa töihin kaupan kassalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa viimeisimmällä tuotantokaudella asunut ja paljon värikkäitä tilanteita tuottanut BB-Niko on nyt palannut arkeen. Pian hän tekee paluun myös aikaisempaan työpaikkaansa kaupan kassalle.

Niko kertoi asiasta IRC-Gallerian blogissaan. Hän totesi joutuneensa tekemään viime päivinä runsaasti pitkävaikutteisia päätöksiä, joihin lukeutui myös tatuoinnin ottaminen. Työrintamalla hän on palaamassa ainakin hetkeksi kaupan kassalle neljän kuukauden tauon jälkeen.

– He kuitenkin odottivat minua uskollisesti siellä kaikista töppäilyistä huolimatta ja pitivät paikkaani vapaana. Joten haluan palkita heidän uskollisuutensa sillä että palaan ainakin muutamaksi viikoksi takaisin kauppaan. En kuitenkaan halua pettää luottamustani, BB-Niko kirjoittaa blogissaan.

– Mutta siis arki alkaa aina hetkellisesti 22.12 ja silloin tulee kuluneeksi tarkalleen neljä kuukautta kun olen ollut pois vakituisesta työpaikastani. Hui kauhea! Se on pitkä aika se.