Oasis-tähti osti loistoauton – ei ajokorttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oasis-yhtyeestä tuttu brittirokkari Noel Gallagher osti taannoin upean Jaguar-loistoauton 122.000 eurolla, mutta menopelin mittariin on kertynyt vain viisitoista kilometriä. Sekin on ajettu suljetulla alueella, koska kitaristi-laulajalla ei ole ajokorttia.

– Naurettavin koskaan ostamani asia on Jaguar Mark 2 -auto. Minulla ei ole koskaan ollut ajokorttia, enkä ole koskaan ollut edes autokoulussa. Auto makaa siksi autotallissani, Oasis-tähti kertoi The Sun -lehdelle.

– Sen mittariin on tullut vain yhdeksän mailia. Minulla on maatilallani tie, joka on 400 metrin pituinen. Olen ajellut sitä päästä päähän.

Auto saa viettää jatkossakin rauhallisia aikoja autotallissa, sillä Noel Gallagher ei halua myöhemminkään hankkia ajokorttia. Erityisesti hän kauhistelee insinööriajoa. Siksi Noel totesikin haastattelussa ostavansa mieluummin hevosen kuin menevänsä autokouluun.