Tästä alkoi Britneyn menestys, katso video lapsuuden koelaulusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Britney Spers tunnetaan nykyisin maailman joka kolkassa. Maailman tunnetuin poptähti nimettiin Popin Kuningattareksi jo vuosia sitten, kun Madonna vietti hiljaiseloa. Nyttemmin kruunu lienee jo vaihtanut omistajaansa, mutta Spears teki viime viikolla upean paluun albumilistojen ykköseksi.

Britney Spearsin tähteys alkoi jo kauan ennen musiikkiuraa, sillä alunperin hän tuli tunnetuksi The Mickey Mouse Club -lastenohjelman juontajana yhdessä Justin Timberlaken ja Christina Aguileran kanssa. Ohjaaja Matt Casella löysi Britneyn koelaulun kautta. Tilaisuuteen osallistui tuolloin 2.000 lasta, joiden joukosta nykyinen supertähti aloitti voittokulkunsa. Katso ote yhdeksävuotiaan Britney Spearsin koelaulusta tästä.

– Hän ja hänen äitinsä Lynne olivat ajaneet kahdeksan tuntia Atlantaan osallistuakseen koelauluun. Sitten Britneyn piti odottaa vielä toiset kahdeksan tuntia omaa vuoroaan. Huomasin heti, että tähti oli syntynyt, Casella kertoi People-lehdelle.

– Hän kutsui minua herraksi. Kerroi Britneylle ja hänen vanhemmilleen, että tulisin tekemään kaikkeni, jotta hänen unelmansa toteutuvat.

Matt Casella on nyt mukana uudessa Rediscovered-nimisessä realityohjelmassa, jossa etsitään tulevaisuuden tähtiä. Ohjelma käynnistyy Yhdysvalloissa 23. joulukuuta. Ohjelman verkkosivuilla on julkaistu myös monien nykyisten tähtien koelauluja vuosien takaa.