Avioero maksaa Madonnalle 56 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna ilmoitti viime syksynä, että hän ja aviomiehensä Guy Ritchie ovat hakeneet avioeroa. Nyt eron käytännön järjestelystä on tihkunut julkisuuteen tietoja, joiden mukaan se tulee supertähdelle kalliiksi.

Brittiläisen Evening Standard -lehden saamien asiakirjojen mukaan Madonna joutuisi pulittamaan avioerossa ex-miehelleen huimat 56 miljoonaa dollaria. Tästä noin 50 miljoonaa olisi käteistä ja loput erilaista omaisuutta, kuten perheen vapaa-ajan asunto Wiltshiressä. Asiasta on lehden tietojen mukaan sovittu osapuolten välillä, joten oikeuteen saakka asia ei ole näillä näkymin menossa.

Oikeudessa Ritchie olisi voinut saada rutkasti enemmän, mikäli tapaukseen olisi toteutettu yleistä tapaa jakaa omaisuus kahtia. Madonnan omaisuus on nykyisin noin 335 miljoonaa euroa. Aiemmin tosin huhuttiin, ettei elokuvaohjaaja olisi saamassa mitään Madonnan omaisuudesta. Joka tapauksessa kyse on yhdestä maailman suurimmista erorahoista. Taannoinen The Beatles -tähti Paul McCarteyn ja Heather Millsin eroraha oli vain puolet tästä, 27 miljoonaa euroa.

Viime viikolla brittilehdet uutisoivat Madonnan haluavan sopia asian pariskunnan lasten takia ja että perhesopu säilyisi.