George W. Bush sai kengistä – katso mitkä refleksit!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen väistyvä presidentti George W. Bush on parhaillaan vierailemassa Irakissa viimeistä kertaa presidenttinä. Toissapäiväisessä lehdistötilaisuudessa hän sai kirjaimellisesti kenkää, kun Bushiin suivaantunut paikallinen televisiotoimittaja purki raivoaan.

Toimittaja heitti Bushia kengillään kesken lehdistötilaisuuden. Ensimmäinen kenkä tulee yleisöstä täysin yllättäen, mutta Bush osoitti, ettei presidenttiys ole kangistanut häntä. Bush väisti häntä kohti kiitänyttä kenkää kuin olisi ollut Ilveksen maalilla. Heti perään ilmoja halkoi vielä toinenkin kenkä, joka sekin ohitti Bushin vain muutamien senttien päästä. Katso hauska video tästä tai artikkelin alta!

Välikohtaus oli nopeasti ohi, kun turvamiehet kaatoivat presidenttiä kengittäneen ja koiraksi haukkuneen toimittajan maahan ja hänet poistettiin tilaisuudesta. Salaisen palvelun turvamiesten toiminta ei kuitenkaan saanut kiitosta, sillä ensimmäinen henkivartija oli Bushin luona vasta usean sekunnin kuluttua välikohtauksesta.