Hugh Jackmanin poika leikattiin pois elokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmän miehen tittelin taannoin saanut näyttelijä Hugh Jackman tulee mitä ilmeisimmin saamaan urallaan seuraajan omasta perhepiiristä. Hänen adoptoimansa Oscar-pojan piti nimittäin tehdä debyyttinsä elokuvassa Australia, mutta toisin kävi.

Kahdeksanvuotiaan pojan roolisuoritus leikattiin elokuvan lopullisesta versiosta kokonaan pois. Isänsä kanssa elokuvassa näytellyt Oscar saa siten odottaa vielä hetken ensimmäistä elokuvarooliaan. Poika päätyi mukaan aneltuaan sitä leffan pääroolissa nähtävältä isältään.

– Myönnyin viimein ja sanoin, että hän voi tulla mukaan elokuvaan. Hän oli mukana yhdessä kohtauksessa, jonka kuvaamiseen kului neljä päivää. Hän sai siitä myös palkkaa, Hugh Jackman kertoi Us Weekly -lehden mukaan.

Valmiin leffan näkeminen oli kuitenkin poikansa näyttelemisestä ylpeälle isälle karvas pettymys.

– Näin elokuvan äskettäin valmiina ja Oscar ei ole siinä lainkaan mukana. Hänen kohtauksensa oli leikattu pois.