Ibi Loven ”tunkeutuminen” oli suunniteltu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suorana lähetyksenä nähdyssä Idols-kilpailun finaalissa lavalla nähtiin tuttuun tapaan myös yksi kilpailija, joka ei kuulunut finalisteihin. Idols-öykkäri Ibi Love nousi nimittäin lavalle lähetyksen lopussa.

Monet lehdet uutisoivat tilanteen olleen ”yllättävä” ja ”turvajärjestelyjen pettäneen”. Helsingin Jäähallissa olleiden mielestä Ibi Loven nouseminen lavalle ei kuitenkaan ollut kumpaakaan. Staran saamien viestien mukaan turvatoimet olivat asianmukaiset, eikä Ibi Love voinut päästä lavalle vahingossa.

– Siellä oli tarpeeksi järjestysmiehiä, jotka pitivät huolen siitä, ettei lavalle päässyt ketään ylimääräistä. Ibin lavasekoilun täytyi olla sovittu etukäteen, silminnäkijä uskoi.

– Ei Ibin lavalle meno ollut mikään yllätys vaan suunniteltu ohjelmanumero. Ihmiset osasivat odottaa sitä koko lähetyksen ajan. Lavan edestä olisi kyllä ollut helppo pinkoa aidan yli lavalle, toinen mukana ollut kirjoitti.

Ibi Loven nouseminen Idols-finaalin lavalle onkin jo perinteinen tapahtuma. Hän nimittäin ”tunkeutui yllättäen” lavalle myös viime vuoden Idols-finaalissa. Mikäli asiasta ei olisi sovittu etukäteen tuotantoyhtiön kanssa, olisi kyseessä turvatoimien kannalta mielenkiintoinen yhteensattuma.