Lewis Hamiltonin upea Pussycat Doll yläosattomissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -sarjan hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton voi nykyisin katsella naisystäväänsä yläosattomissa myös lehtien kansissa. Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger poseeraa nimittäin rohkeasti tuoreessa Maxim-lehdessä.

Kyseessä on miehille suunnatun aikakauslehden Saksan version tammikuun numero, jonka kannessa Nicole poseeraa yläosattomissa, kädet tosin rintojensa edessä. Sisäsivuilla Nicolesta esitellään lisää kuvia, joissa kaunottarella on kuitenkin hieman enemmän vaatetta yllään. Katso seksikkäät kuvat tästä.

Avoliitossa nykyisin asuva kihlapari on seurustellut viime keväästä saakka. Onnea puhkuva Scherzinger kertoi syyskuussa The Sun -lehdelle, että hän uskoo löytäneensä Hamiltonista elämänsä rakkauden.

– Lewis on niin mahtava mies. Minä todellakin luulen, että hän on Se Oikea. Olemme muuttamassa pian yhteen ja kaikki sujuu hyvin, poptähti kommentoi suhdettaan.