Heidi Klum upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen supermalli Heidi Klum on tullut viime aikoina tutuksi lähinnä televisiomainoksesta, mutta nyt hän poseeraa jälleen lehdessä. Klum nähdään Italian GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla tyylikkäissä kuvissa.

34-vuotias Heidi Klum ei kuitenkaan tällä kertaa poseeraa kovinkaan paljastavissa asuissa. Kannessa hän on sonnustautunut  pikkumustaan, mutta sisäsivuilla Heidi Klum esittelee vain hieman räväkämpiä ja paljastavampia asuja. Katso kuvat tästä!

Beverly Hillsissä nykyisin asuvan Heidi Klumin aviomies on poptähti Seal. Pariskunnalla on kolme lasta. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Hänen esikoissinglensä Wonderland julkaistiin toissa vuonna. Lisäksi hän oli taannoin mukana ääninäyttelijänä James Bond -aiheisessa pelissä.