FBI takavarikoi Selviytyjät-esineistöä televisioyhtiöltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdyssä Selviytyjät-televisiosarjassa käytettyjä esineitä on takavarikoitu Yhdysvaltojen tullissa, koska ne olivat liittovaltion poliisin, FBI:n, mukaan laittomia. Esineet löytyivät kontista, jonka sisältö kuului ohjelmaa tuottavalle CBS-televisioyhtiölle.

FBI, poliisi ja tulli takavarikoivat maanantaina Houstonin tullissa muiden muassa apinan kallon, termiittien saastuttaman patsaan, luita, simpukankuoria, koppakuoriaisia ja muita Afrikasta peräisin olevia tavaroita. Esineistö oli tulossa Selviytyjät-ohjelman 17. tuotantokauden kuvauspaikalta Gabonista, Afrikasta.

Takavarikoitu omaisuus on nyt karanteenissa, sillä niiden epäillään sisältävän Pohjois-Amerikan ihmisille ja luonnolle vaarallisia tauteja. Viranomaisten mukaan kontin sisältö lähetetään pois Yhdysvalloista.