Laulupelit joulumarkkinoiden ykkösenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähestyvän joulun myötä myös pelit käyvät kaupaksi kiihtyvään tahtiin. Tänään julkaistun pelien FIGMA-myyntilistan mukaan kärjessä ovat erilaiset laulu- ja musiikkipelit.

Listan ykkössijalla on viime viikkoiseen tapaan SingStar ABBA -laulupeli ja toisella sijalla on saman tuoteperheen SingStar SuomiRock. Kolmantena löytyy jääkiekkoaiheinen NHL 09 ja listan neljänneksi on tehnyt paluun Grand Theft Auto IV.

Kahden ensimmäisen sijan lisäksi kymmenen eniten myydyn listalla musiikkia tarjoilevat myös kuudennella sijalla oleva Guitar Hero World Tour ja kymmenennellä sijalla oleva Guitar Hero III: Heroes Of Rock. Myyntilistan perusteella voidaan tehdä johtopäätös, että suomalaiset ovat ottaneet musiikkipelit hyvin haltuunsa ja tulevana jouluna monissa kodeissa lauletaan ja soitetaan.