Playboy-mogulin seuralainen juhli lähes alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden keulahahmo Hugh Hefner on kautta aikojen pitänyt siitä, että hänen ympärillään on nähty lauman verran kauniita naisia. Hän on seurustellut usein monien naisten kanssa samanaikaisesti, ja tälläkin hetkellä kainalosta löytyy varsin erikoinen ratkaisu.

Hefner seurustelee tällä hetkellä kahden naisen kanssa, jotka ovat kaiken lisäksi kaksoset, Kristina ja Karissa Shannon. Viikonloppuna hänen kainalossaan nähtiin kuitenkin uusi nainen. Kyseessä ei välttämättä ole kuitenkaan neljäs pyörä, vaan seuralainen ihan ammatillisessa mielessä. Kuvia löytyy tästä.

Kolmas kaunotar on 23-vuotias ukrainalaissyntyinen malli Dasha Astafieva, joka on myös tammikuun 2009 kuukauden playmate. Hän poseerasi Playboyn 55-vuotisjuhlassa mustakuosisessa ja erittäin läpinäkyvässä pikkumustassa, joka ei jättänyt juuri mitään mielikuvituksen varaan. Katso kuvat asusta tästä tai tästä.