Britney Spears menettämässä jälleen mielenterveytensä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin supertähti Britney Spears voi tällä hetkellä paremmin kuin vuosiin, kun uuden levyn pari viikkoa sitten menestyksekkäästi julkaissut Spears on saanut myös henkilökohtaisen elämänsä kuntoon. Vai onko sittenkään?

Amerikkalainen viihdelehti OK! nimittäin ennustaa tuoreessa numerossaan , että Britney olisi romahtamassa uudelleen. Lehden mukaan taannoinen itkukohtaus MTV-dokumentissa ja heikot live-esiintymiset olisivat merkkejä tulevasta kriisistä. Tähden sisäpiirin mukaan muutos henkilökohtaisen kriisin pohjalta takaisin tähdeksi on ollut liian nopea.

– He pakkaavat hänen kalenterinsa aivan liian täyteen ja nyt he yrittävät saada hänelle hieman vapaa-aikaa. Britneyn kovassa ulkokuoressa on alkanut uudelleen näkyä rakoilua, lähipiiristä väitettiin.

Lehden ja lähipiirin väitösten lisäksi mikään muu ei kuitenkaan vielä viittaa tähden romahtamiseen. Isänsä holhouksen alaisena edelleen oleva Britney Spears on nyt selkeästi paremmassa tilanteessa kuin edellisen romahduksen aikaan, jolloin hän kävi läpi vaikeaa avioeroa ja huoltajuuskiistaa lapsistaan.