Fall Out Boy -yhtyettä ei päästetty keikalle, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa varsin suurta suosiota nykyisin nauttivan Fall Out Boy -yhtyeen keikka tyssäsi jo ennen alkamistaan New Yorkissa. Bändin oli määrä nousta lavalle Washington Square Parkissa, mutta heillä ei ollut asiaankuuluvaa esiintymislupaa viranomaisilta.

Yllätyskeikalle aikonut suosikkiyhtye ei kuitenkaan kiellosta lannistunut, vaan päätti esiintyä hieman pienemmässä mittakaavassa kokonaan ilman soittimia laulamalla kappaleitaan accappellana yhdessä fanien kanssa. Eilen julkaistua Folie A Deux -albumiaan tilaisuudessa markkinoinut bändi oli pahoillaan yllätyskonserttinsa peruuntumisesta. Bändin jäsenet uhattiin pidättää, jos he ottaisivat soittimensa esiin.

– Olemme todella pahoillamme, että emme voineet soittaa tänään. He sanoivat meille, että tulisimme katumaan, jos ottaisimme kitaran esiin. Osasimme kuitenkin odottaa jotain tällaista. Emme hakeneet lupaa, koska halusimme sen olevan spontaania. Kiitos laulamisesta kanssamme. Meille merkitsi paljon, että saavuitte paikalle. Korvaamme tämän vielä, Pete Wentz kirjoitti blogissaan.

Katso video keikalta tästä tai artikkelin alta. Yhtyeen tunnetuin jäsen Pete Wentz sai taannoin perheenlisäystä tyttöystävänsä, laulaja Ashlee Simpsonin, kanssa.