BB-Anniinan juhlat päättyivät hengenvaarallisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailun tänä vuonna voittanut tamperelainen BB-Anniina, eli Anniina Mustajärvi, paljastaa tuoreessa Seiska-lehdessä hengenvaarallisen tilanteen itsenäisyyspäivän juhlissaan.

Anniina oli lehden mukaan juhlinut itsenäisyyttä niin rajusti, että oli yöllä nukahtanut, vaikka kananmunat olivat yhä kiehumassa liedellä. Anniina heräsi kuitenkin viime hetkillä pelastamaan tilanteen. Hän kertoo heränneensä vasta siihen, kun asunto oli jo täynnä kitkerää savua.

– Asuntoni oli täynnä kitkerää savua. Olin ollut yöhön saakka juhlimassa kaupungilla. Kotona ajattelin nukkua sen aikaa kun kananmunat kiehuvat, mutta univelka painoi päälle, Anniina kertoi Seiskalle.

Tilanne oli onneksi ohi sillä, että BB-Anniina otti kattilan liedeltä ja tuuletti asunnon. Tilanne olisi kuitenkin voinut olla toinen, mikäli hän olisi jatkanut unia vielä hetken pidempään. Lieden jääminen päälle asukkaan nukahtaessa on yleinen palohälytysten ja tulipalojen syy erityisesti aamuyön tunteina.