Mitä tapahtui Rihannan rinnoille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadoslainen r&b-musiikin supertähti Rihanna on esiintynyt viime aikoina huomattavan usein silmiinpistävän seksikkäissä asuissa, vaikka vielä viime kesänä hän pyrki suorastaan peittelemään paljasta pintaa. Seksiä tihkuvat tuoreet kuvat ovat nyt saaneet aikaan epäilyjä kauneusleikkauksesta.

Aikaisemmissa valokuvissa Rihannan rintojen kuppikoko näyttää pienemmältä kuin nykyisin. Hänen rintavarustuksensa on kasvanut ilman että neitokaiselle olisi muodostunut pyöreyttä muualle vartaloonsa. Muutos käy ilmi tuoreista konserttikuvista, joissa Rihanna on sonnustautunut yläosastaan pari numeroa liian pieneen toppiin. Laulaja ei ole itse kommentoinut huhuja mitenkään. Katso uudet kuvat tästä. Aikaisempia otoksia löytyy tästä ja vielä vanhempia kuvia vuodelta 2006 löytyy tästä, tästä ja tästä.

Supertähden tuoreita kuvia katsellessa voidaan palauttaa mieliin myös hänen elokuussa 2006 antamansa lausunto. Tuolloin Rihanna nimittäin totesi, ettei halua pukeutua liian pieniin yläosiin. Nämä ajatukset on ilmeisesti sittemmin lakaistu romukoppaan.

– En halua pukeutua liian tiukkoihin asuihin. Jos jalassani on shortsit, minulla pitää olla jotain todella konservatiivista yläosassa. Jos yläosa taas on kireä, jalassani tulee silloin olla farkut tai vastaavat. Haluan pitää asuni tasapainossa. En halua pitää shortseja ja pientä yläosaa samaan aikaan, Rihanna kertoi tuolloin Contactmusic.comille.

Ensimmäisen kerran Rihanna nähtiin vähemmissä vaatteissa vasta syyskuussa 2007 Hate That I Love You -kappalensa musiikkivideolla. Siinä hän esiintyy rintaliiveissä ja hameessa.